Soul & Heart Journey School

Soul-Heart-Journey-School

Välkommen till
Soul & Heart Journey School

Vi finns både online och på plats.

Vårt team av många duktiga Helhetsterapeuter och lärare finns här på plats för dig. Vi är här för att hjälpa och stötta dig med behandlingar och kurser i Helhetshealing, kanalisering, djurkommunikation, meditation och mycket mer.

Vi arbetar alltid med små elevgrupper.

För oss är det viktigt att varje elev får den hjälp och stöttning som behövs, därför arbetar vi med små elevgrupper på de flesta kurser och utbildningar. Oftast har vi mellan 4-8 elever per kurs och då får alla det utrymme som var och en behöver.

Utbildningar online – öppet när det passar dig bäst

Vill du arbeta online, kan du lära dig bland annat att Älska dig själv, öka din självkänsla och ditt självförtroende, att Finna din livsuppgift och hur du kan göra för att leva ditt liv utan stress och oro.

Hur du än väljer får du alltid personlig hjälp och support hos oss.

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR GEMENSKAP!

// Susanne Jönsson
Grundaren av Soul & Heart Journey School


 Soul & Heart -medlemssidor
Utbildningar online – öppet när det passar dig bäst

Med hjälp av olika onlinekurser, videos, artiklar och e-böcker arbetar du i din egen takt
– När det passar Dig bäst!

Att må bra i kropp och själ och att hitta tillbaka hem till Dig själv.

Vår medlemsutbildning

Som medlem i Soul & Heart Journey School får du tillgång till våra medlemssidor online, där du med hjälp av fem utbildningsmoduler steg för steg lär dig mer.

Här kan du lära dig att leva från ditt hjärta, öka din självkänsla och ditt självförtroende, att hantera gränssättning, stress och mycket annat.

Du lär dig också att nå och arbeta med din egen kunskap – den som finns djupt inom Dig själv – i ditt hjärta. Du lär dig att använda den och att lita på den.
Läs mer


För Dig som är Energikänslig

Fler och fler människor är energikänsliga, det innebär att de uppfattar och blir påverkade av andra människors energier.

Att vara energikänslig kan vara en belastning men borde kännas som en gåva – lär dig hur du kan …
Läs mer


Lär dig älska dig själv

När du älskar dig själv, får du tillgång till speciella verktyg som hjälper dig att hantera livet på ett annat sätt.Bland annat så ökar ditt självförtroende och din självkänsla på ett djupare plan. Du kan hantera situationer eller människor som tidigare fått dig att känna dig osäker.Läs mer


Lev utan Stress och Oro

Ett fyra veckors väl beprövat program som hjälper dig att hantera stress och oro – en gång för alla.Att leva utan stress och oro är fullt möjligt, när du lärt dig tekniken är 5 minuter om dagen allt du behöver för att behålla din inre balans.Läs mer


Finn din livsuppgift

De flesta människor känner att det är något speciellt som de ska göra, men de vet inte vad det är.Andra känner att de inte hör hemma någonstans och vet inte varför. Vill du få svar på dessa frågor och många fler?
Läs mer


Varmt välkommen att komma med i vår gemenskap!

Besök oss på: www.soulheartjourney.se
På engelska: www.soulheartjourney.com