Helhetsterapi

behandling_utvbld

Helhetsterapi handlar om att se till hela Dig både fysiskt, psykiskt och själsligt. För att kunna få en långsiktig balans och ett bättre mående så behöver alla dessa delar vara i balans.

Alla mina behandlingar startar med samtal för att titta på om det finns några låsta begränsningar hos klienten.  Sedan arbetar jag utanför din kropp med att ta bort de blockeringar som din kropp är redo att släppa ifrån sig.Att ha blockeringar i sin kropp stoppar energiflödet.Ju färre blockeringar man har desto bättre välmående och ökat energiflöde. Ibland arbetar jag även med Alice Blomsterterapidroppar mellan behandlingarna. Jag anser att dessa droppar är alldeles unika! Det finns ingen bevisad effekt, men dessa droppar har hjälpt många människor och djur. Bl.a är dessa droppar bra när det ibland kan behövas öka på klientens självförtroende och kärlek till sig själv.

Jag brukar rekommendera att vi bokar in två till tre behandlingar med ca. fyra till sex veckors mellanrum.  Men jag har även klienter som kommer regelbundet till mig bara för att de tycker att de behöver detta ”andrum” i vår stressad värld( det blir lite av en tusenmila-service för att fylla på med ny energi ).

En behandling tar mellan 1 till 1 1/2 timme. Pris 600:- för 1 timme och  700 :- 1 1/2 

Mina behandlingar får aldrig ersätta läkarbesök. Men däremot går det bra att använda dessa behandlingar som ett komplement.

Jag är godkänd för FA-skatt